HOME


Scoreforedrag – Foredragsholdere

Selvom man er blevet hjerneskadet som ung, kan man godt have lyst til at møde en fra det andet køn. Men det er sin sag, når ens skade har ændret hele ens personlighed og måske medført et bevægelseshandicap eller talebesvær.

Med andre ord: der skal et foredrag om at score til. Det er baggrunden for at man er rykket ind på Feriecenter i denne weekend.

Det er en forening for unge med hjerneskader, og det er en ungdomsafdeling.

Cirka 40 medlemmer er i dag og i morgen på feriecentret, og her skal de blandt andet høre foredrag om, hvordan de skaber kontakt til en sød pige eller fyr.

Formanden for foreningen forklarer, at det er vigtigt at få afklaret sin egen situation, og det gøres der et forsøg på med foredrag om at score, inden man kan skabe kontakt til en anden.

 - Mange af vores medlemmer har fået en hjerneskade i en ung alder, og så kan det være utrolig svært at finde sin identitet.

Man er ikke længere den samme person, og det gør det svært at forholde sig til andre og få en kæreste, siger formanden.

Derfor vil foredragsholdere med pædagogiske og psykologiske baggrunde fortælle om, hvordan en hjerneskadet person lærer at fokusere på andet end lige det, han eller hun ikke længere kan.